Bananenpannenkoek met kwark en rood fruit

Bananenpannenkoek met kwark en rood fruit

Ingrediënten

 

1 stuks Banaan 

2 stuks Eieren 

Handje haversmoutvlokken

¼ tl Vanillepoeder 

2 el Kokosolie 

150 g Magere kwark 

Handje rood fruit 

Bereiding 

 

Pureer de banaan met de eieren en vanille in een kom tot een glad beslag.

Doe de havermout erbij en meng goed. Voeg eventueel wat kaneel toe aan het mengsel.

Laat het mengsel een minuut of 5 staan, zodat de havermout wat vocht kan opnemen.

Verhit 1 el kokosolie in een koekenpan en bak hierin telkens 3 kleine pannenkoekjes tegelijk.

Houd het vuur middel-laag, anders branden de pannenkoekjes aan.

Bak ze in 1-2 minuten per kant goudbruin.

Stapel de pannenkoekjes op elkaar op een bord.

Doe tussen de pannenkoekjes steeds een schep kwark met rood fruit.

 Geniet er van!