Over mij

Mijn verhaal

Mijn naam is Gerben Zuidersma. Ik heb jaren in de horeca gewerkt en heb mijn kennis onder anderen opgedaan in gerenommeerde bedrijven zoals Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee en het Amstel Hotel in Amsterdam. Uiteindelijk ben ik chef-kok geworden en heb ik dit met veel liefde mogen doen. Ik besloten om het roer om  te gooien en heb mijzelf de vraag gesteld 'wat wil ik nu eigenlijk'. Ik wil mensen gelukkig maken en daarom ben ik op het idee gekomen om mensen te helpen met hun voeding. Het is super mooi om te zien dat geluk en liefde door de maag gaat. Mijn missie

Van nature ben ik iemand die graag mensen wil helpen. Door mijn ervaring op culinair gebied ben ik bewust geworden van het belang van gezonde voeding. Mijn doel is dan ook om mensen bewust te maken van gezonde voeding. Hierdoor zullen mensen zich weer energieker, gezonder en gelukkiger voelen. Dit heeft als voordeel dat het welzijn van de mens wordt verbeterd, men presteert beter op het werk en in het dagelijkse leven, ook zullen mensen minder snel ziek worden omdat hun weerstand is verbeterd door de gezonde voeding. Mijn producten zullen uitsluitend bestaan uit verantwoorde, eerlijke producten zonder toevoegingen van smaakversterkers. Mijn ambitie is om met mijn concept een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving in het algemeen en het welzijn van mijn klanten in het bijzonder.