THEE VOOR DE ZAKELIJKE MARKT


Gastbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee.

Vandaag de dag heeft hoogstaande thee de aandacht van horeca professionals in de hele wereld. De beste hotels, cafés en restaurants serveren verse, losse thee, omdat die een nieuwe dimensie meebrengen in de beleving van hun gasten. Uw gast ziet namelijk  echte thee met echte ingrediënten geserveerd krijgen. 

 

De gasten/klanten worden meer en meer kwaliteitsbewust en vragen naar betere kwaliteit en herkomst van hun eten en drinken. Omdat zij meer en meer met een steeds breder wordend palet van thee kennismaken, ontwikkelen zij een smaakbehoefte naar nieuwe, meer complexere theeën en meer verfijnde smaakbeleving.

 

Wilt u uw gasten een ware theebeleving laten ervaren? Dan ben je bij Gezond en Voeding aan het juiste adres. Doordat wij samen met u een passend theeconcept bedenken kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren. Speciaal voor u selecteren we de mooiste theeën.

 

Gezond en Voeding bied maatwerk in thee gericht op horeca, retail en particulieren. Onze theeën zijn een ware smaaksensatie voor de fijnproever.

 

Of we jou op maat van dienst kunnen zijn? Natuurlijk heb jij specifieke wensen en wil je weten of we je daarmee kunnen helpen. Laat het ons weten, en wij kunnen je op maat van dienst zijn!

 

Ga naar het contactformulier   

Vul je gegevens in

 

Dan nemen wij contact met je op.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.